- (73 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Linki do filmików
Napisano 23 grudzień 2005, 11:44
Z racji tego ze pojawia sie coraz wiecej watkow, w ktorych wstawiacie tylko link do jakiejs strony i potem wszyscy pisza komentarze, stwarzam watek dla takich linkow wlasnie. Ulatwi Wam to znacznie szukanie smiesznych, powaznych, dziwnych filmow, mi ulatwi prace i ogolnie uporzadkuje w sposob znaczacy forum.
Wiem ze sie powtarzam bo prawie to samo napisalem w temacie dla zdjec, ale wsyzscy wiedza o co chodzi.
Bardzo prosze trzymajcie sie tego watku, gdyz bede usuwal nowe watki z linkami zakladane oddzielnie
Napisano 23 grudzień 2005, 11:50
Palenie kapcia na moto
http://media.kladblo...otorburnout.wmv
a to krótki mix o wszystkim
http://media.kladblo...0509/owned4.wmv
Napisano 27 grudzień 2005, 07:59
pavoolon napisał:
i druga sprawa. skoro takie reformy to nie mozna tez zlikiwdowac durnego dzialu hyde park i zrobic z niego tez jednego tematu? tam to jest dopiero bajzel
O ile dobrze zauwazylem w dziale "Filmy i zdjecia" wstawia sie wszystko co jest zwiazane z nissanem lub chociaz z czymkolwiek co jezdzi. W Hyde Parku wstawiacie co chcecie co bardzo rzadko ma jakikolwiek zwiazek z motoryzacja.
Nie mam zamiaru likwidowac dzialu "Hyde Park" bo zaraz sie zacznie gadanie ze przeciez klubowicze musza miec dzial gdzie moga pisac o czym chca, a w dziale "Na kazdy temat" wiekszosc rzeczy jest zwiazana z nissanem.
Co do samego "reformowania" to sam przyznaj ze przeciez regularnie pojawia sie haslo "to juz bylo". Jak myslisz kto to musi sprzatac??? Tak wiec teraz nawet jesli dany link juz byl, nie bede musial zamykac tematu ani potem go usuwac. No i chyba dla Was latwiej sprawdzic czy dany link juz byl czy nie.
Napisano 27 grudzień 2005, 10:18
Ryath napisał:
Czesiek Ty jako moderator nie możesz mówić "o ile dobrze zauważyłem", tym bardziej, że rozmawialiśmy na ten temat dziesiątki razy!
W dziale Filmy i zdjęcia mogą pojawiać się multimedia związane wyłącznie z Nissanem. To forum znajduje się w dziale Klub więc nie może tam być nic o innej tematyce. Wszelkie pozostałe zdjecia i filmiki mają lądować w Hyde Park'u.
Przyklejam oba wątki.
pzd
#10 Gość_tweety
Napisano 27 grudzień 2005, 10:46
jakbym to już gdzieś kiedyś widziała
cieszę się, że dotarło
Napisano 27 grudzień 2005, 19:12
Napisano 27 grudzień 2005, 19:25
pavoolon napisał:
No ale po to jest dzial "filmy i zdjecia"!! Tam idzie wszystko co z nissanem zwiazane. W Hyde Parku ida tzw bzdury. No juz jasniej nie dam rady tego napisac
Napisano 27 grudzień 2005, 19:29
Napisano 28 grudzień 2005, 10:56
Napisano 30 grudzień 2005, 11:29
Napisano 03 styczeń 2006, 14:34
Napisano 03 styczeń 2006, 15:52
MiX napisał:
hehehe spoko. tak jakbym siebie slyszal
Napisano 03 styczeń 2006, 16:12
- (73 strony)
-
- 1
- 2