WAWA SPOT ZAWSZE 1-szy PIĄTEK MIESIACA O 19:00
Napisano 29 listopad 2004, 14:14
Oto moja propozycja:
Pierwszy piątek miesiąca po południu (18-19).
Miejsce może być i to co było. Akurat najmniej ważne w tym momencie.
Termin piątkowy wybrałem ponieważ niektórzy jak i ja mają w co drugi weekend uczelnię.
No chyba że po 19 godzinie, sobota lub niedziela.
Weekend moim zdaniem najlepszy, poniewaz najlatwiej wiekszosci ludkom o wolny czas. Takie moje zdanie.
Pierwszy piątek miesiąca po południu (18-19).
Miejsce może być i to co było. Akurat najmniej ważne w tym momencie.
Termin piątkowy wybrałem ponieważ niektórzy jak i ja mają w co drugi weekend uczelnię.
Weekend moim zdaniem najlepszy, poniewaz najlatwiej wiekszosci ludkom o wolny czas. Takie moje zdanie.
#42 Gość_Mirek
Napisano 29 listopad 2004, 14:47
wwl napisał:
Oto moja propozycja:
Pierwszy piątek miesiąca po południu (18-19)
Pierwszy piątek miesiąca po południu (18-19)
TEŻ O TYM TERMINIE MYŚLAŁEM (od razu mi się przypomniały spowiedzi w kościele w podstawówce na pierwszy piątek miesiąca
wwl napisał:
uote="wwl"]Miejsce może być i to co było. Akurat najmniej ważne w tym momencie.
I tak właśnie jest. Bardzo dobry pomysł :twisted:
Pozdrawiam
Napisano 29 listopad 2004, 15:11
Mi pasuje piątek i raz w miesiacu (raz w miesiącu łatwiej wygospodarować sobie czas).
Co do godziny to może okazać się trochę za wczesna - szczególnie w piątki są tam spore korki a jak ktoś pracuje do 17.00 to z biegu będzie musiał na spota lecieć.
Jeśli jednak tylko ja mogę mieć takie problemy to i na 18.00 dam radę.
To w najbliższy piątek już mamy spota
Co do godziny to może okazać się trochę za wczesna - szczególnie w piątki są tam spore korki a jak ktoś pracuje do 17.00 to z biegu będzie musiał na spota lecieć.
Jeśli jednak tylko ja mogę mieć takie problemy to i na 18.00 dam radę.
To w najbliższy piątek już mamy spota
Napisano 30 listopad 2004, 09:16
Jeśli to nikomu nie przeszkadza to zmieniłbym godzinę na 19 ponieważ nieraz pracuję do 18 a ode mnie z wsi troszkę się toczę na Fort Wola, szczególnie w piątek.
Czyli napiszmy ustalenia :
PIERWSZY PIĄTEK MIESIĄCA - FORT WOLA (PRZY POŁCZYŃSKIEJ) POZIOM -1 PRZY GOKARDACH- GODZINA 19:00
Ktoś jest za ?? Kto przeciw ??
Sławek
PIERWSZY PIĄTEK MIESIĄCA - FORT WOLA (PRZY POŁCZYŃSKIEJ) POZIOM -1 PRZY GOKARDACH- GODZINA 19:00
Sławek
#47 Gość_Mirek
Napisano 30 listopad 2004, 09:34
wwl napisał:
PIERWSZY PIĄTEK MIESIĄCA - FORT WOLA - GODZINA 19:00
PIERWSZY PIĄTEK MIESIĄCA - FORT WOLA - GODZINA 19:00
Termin dla większości bardzo dobry (tak myślę) ale ja chyba nie będe mógł przybyć na najbliższe spotkanie (egzaminy w szkole w sobote i niedziele przede mną
#58 Gość_Ravenka
Napisano 30 listopad 2004, 21:48
EnDrIu WAWA napisał:
hmmm Ravenka widze ze mieszkamy kolo siebie 8) ja kolo Geanta a Ty?
Można powiedziec, że mieszkam vis a vis Geanta na Grochowskiej. Świat jest mały, ale nie widziałam jeszcze żadnego autka z logo klubu. To się musi zmienić
Napisano 30 listopad 2004, 21:57
Ravenka napisał:
EnDrIu WAWA napisał:
hmmm Ravenka widze ze mieszkamy kolo siebie 8) ja kolo Geanta a Ty?
Można powiedziec, że mieszkam vis a vis Geanta na Grochowskiej. Świat jest mały, ale nie widziałam jeszcze żadnego autka z logo klubu. To się musi zmienić

Logowanie