tylko czy po zaisntialych okolicznosciach czyli usunieciu bratniego klubu warto byc reklamowanym przez ta niemiecka "drukującą" wyniki pseudo gazete motoryzacyjna w ktorej np testy ogumienia tez sa drukowane ...o ogumienia wiem z dobrego zrodla ...testy wygrywa ta opona ktora jest reklamowana na lamach gazety
Nissanklub.pl w Auto Świecie
Napisano 01 luty 2010, 17:39
kiedys jak opisywali nissana almere to tez link do forum podali ...
tylko czy po zaisntialych okolicznosciach czyli usunieciu bratniego klubu warto byc reklamowanym przez ta niemiecka "drukującą" wyniki pseudo gazete motoryzacyjna w ktorej np testy ogumienia tez sa drukowane ...o ogumienia wiem z dobrego zrodla ...testy wygrywa ta opona ktora jest reklamowana na lamach gazety
Napisano 17 marzec 2010, 20:21
Temat zamykam. Zainteresowanych zapraszam tutaj http://forum.nissank...tacyjny-nissan/
Można sobie poczytać.
Można sobie poczytać.

Logowanie
Temat jest zamknięty