Forum Nissan Klub Polska: Car audio dla początkującego - Forum Nissan Klub Polska

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Car audio dla początkującego car audio, początkujący

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   bcvy 

• nie bić jestem nowy
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja pon, 22 lut 10

Napisano 22 luty 2010, 21:47

Witam, jestem d paru tygodni posiadaczem Micry K11 z fabrycznymi głośnikami i kaseciakiem. Chciałbym jak najmniejszym kosztem sprawić, żeby w moim wehikule dało się słuchać muzyki w miarę dobrej jakości, niestety nie mam zielonego pojęcia o car audio. Na pewno chciałbym wymienić kaseciaka na coś z mp3 - tylko co, żeby było w miarę tanio, a przyzwoicie to grało ? Nie mam pojęcia jakie głośniki, gdzie montować, czy w miejscu fabrycznych, czy też wycinać jakieś otwory w półeczce i tam to mocować ? W jaki sposób to wszystko spina się do kupy, czy potrzebuję jakiś dodatkowy wzmacniacz etc. - po prostu kompletnie zielony jestem w temacie - bardzo proszę o pomoc i jakieś wskazówki.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Tony212 

• wiem co i jak
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 53
  • Rejestracja pon, 07 gru 09
  • Model:P11 2.0 GX
  • Nr rejestr.:LPU

Napisano 03 marzec 2010, 22:30

Musisz podać kwote minimalną jaką chcesz przeznaczyć na radio + głośniki. Jaki masz rozmiar fabrycznych głośników?? Są one umiejscowione w przednich drzwiach??
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Minerwa 

• nie bić jestem nowy
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 10
  • Rejestracja nie, 24 sty 10

Napisano 11 marzec 2010, 14:21

Tanie radio możesz kupić na wasserman.pl. Tutaj tutaj masz MultiRadio z bluetoothem z napędem płyt CD, CDR, CDRW, MP3 i WMA. Kosztuje niecałe trzy stówki, masz tam zresztą także inne radyjka. To fajny sklep z przeróżną elektroniką, naprawdę bardzo tani.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   master1991k 

• nie bić jestem nowy
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 14
  • Rejestracja pią, 05 mar 10

Napisano 11 marzec 2010, 23:23

hmm, jak byś kolego chciał to pisz na pw. mam fajne radyjo JVC G441 i fajny zestwa głośników blautpunkt do przodu i subwoffer 300rms z tyłu. By wymiatało u Ciebie!
0

Strona 1 z 1