powolniak Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam ! jestem posiadaczem QQ+2 w wersji tekna z system nagłośnienia bose. Mam w planach założenie instalacji LPG, ale boję się że będą z tym problemy. W miejscu gdzie zwykle jest koło zapasowe ja mam subwoofer. Czy po jego wyjęciu da radę wstawić tam zbiornik na gaz ? Inna sprawa, że nie chciałbym rezygnować również z subwoofera. Czy będę musiał dokupić również wzmacniacz czy wystarczy ten, który mam pod siedzeniem pasażera ? Bardzo proszę o radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 to monter przemontuje w inne miejsce, pokaż zdjęcie jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powolniak Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 nie jest to zdjęcie mojego samochodu ale generalnie to wygląda tak jak na tym zdjęciu. Tak jak mówiłem po instalacji LPG nie chcę rezygnować z niskich dźwięków. Myślę o zakupie subwoofera do bagażnika, tylko nie wiem czy do niego będzie potrzebny wzmacniacz czy wystarczy ten orginalny bose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti5c Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Poczytaj w linku wcześniejszym, wystarczy poszukać tam jest dużo informacji. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/68315-gaz-w-qq/page-9 Nie potrzeba zakładać nowego tematu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resket Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Poczytaj w linku wcześniejszym, wystarczy poszukać tam jest dużo informacji. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/68315-gaz-w-qq/page-9 Nie potrzeba zakładać nowego tematu. Pozdrawiam Faktycznie, jest napisane że się da, ale nikt nie powiedział co zrobił z subem? Czy ktoś już przerabiał ten temat? można prosić o zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.