emil7852 Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 witajcie ,muszę wymienić wahacze z przodu ale kogo nie pytam każdy mówi co innego. I moja prośba brzmi o podpowiedź waszą który na codzień macie do czynienia z nissanami dzięki. nissan primera p12 2005 r. po lifcie 139km kombi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nismo Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kawasyki Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 Ostatnio wymieniałem i niepotrzebnie kupiłem jakieś tańsze gh czy coś tak.pozniej wywaliłem tamte gh i kupiłem bodajże febi i są ok bo tamte już po zamontowaniu straciły swoje 45 % sprawności szok! Primera jest ciężka i generalnie zawsze montuje dobre zamienniki to samo się tyczy szczególnie tarcz hamulcowych pasków rolek oraz wahaczy i termostatów które pękają na pitege Tyle w temacie nie ma dobrych tanich czesci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.