JACKO29 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Czy widzieliście ten film??? Byliście świadomi takiej funkcji??? https://www.youtube.com/watch?v=nP8r_URggcI Link to comment Share on other sites More sharing options...
tz1609 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 W Almerze też coś takiego jest, przenieśli do Kaśki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubalon Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Jacko ciekawa funkcja i pewnie sprawdziłeś, podziel się uwagami. Jak znajdzie błąd wyświetli pewnie w formie kodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted October 25, 2017 Author Share Posted October 25, 2017 No właśnie,jeszcze nie kukałem jak i co,ale w tej wersji jest to przedstawione z systemem bezkluczykowym więc u mnie odpada,Ale popatrzę.Myslę,że będzie podobnie tylko trzeba odpowiednio kluczykiem się pobawić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkek1912 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 A co dokładnie trzeba wcisnąć i w jakiej kolejności? Nic z filmiku nie rozumiem. Sprawdziłbym to w pulsarze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tz1609 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Wywnioskowałem z filmiku,że trzymając wciśnięty Trip trzeba podać zapłon(tak jak kluczyk w pozycję ON bez odpalania) a następnie 3 razy nacisnąć Trip.Sprawdzałem ale w Acencie u mnie nie działa.W Almerze trzymało się równocześnie obydwa przyciski przy zegarach,przekręcało kluczyk na ON,następnie puszczało się jeden przycisk a drugi naciskało i zegary z wyświetlaczem wchodziły w tryb serwisowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mao Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 https://youtu.be/lCU8dSPjai8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafsty Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 U mnie w acencie to działa tylko teraz nie pamiętam co zrobiłem Ale na pewno z naszego forum sekwencję zapodałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.