jalapeniak Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Witam, Stety lub niestety w tince mam ekranik, po rozmowie na forum dowiedziałem się, ze nie da się wymienić tego radia, a ASO mi odpowiedziało, ze koszt to minimum 1500 zł. Więc zapytałem o aktualizacje i jej koszt to 1000 zł z nową mapa. Teraz pytanie do Was, czy aktualizacja oprogramowania rzeczywiście coś dodaje/poprawia/ulepsza ? Czy tylko będę miał nowa mape ? Ktoś wymieniał w ASO radio ? Na jakie można wymienić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik_R52 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 kolego co Ty masz za problem masz nawigację i mapa starą ? masz radio bez navi i chcesz z navi ? masz radio z navi z małym ekranem chcesz radio z navi i dużym ekranem ? pchanie się do ASO starym autem to zły pomysł, pierwsze cena a drugie to co oferują za tą cenę, czyli jakieś stare rozwiązanie ... w poprzednim poście szukałeś większej mocy stało na wzmacniaczu według mnie musisz poszukać nowoczesnej stacji multimedialnej i ją wpasować do Tiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalapeniak Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Mam radio z nawigacją ale bez mapy Polskiej. Chciałem zapytać po prostu czy ktoś aktualizował obecne oprogramowanie radia (te które posiadał) i czy ono coś wnosi ?Pytałem w ASO drogą mailową, lecz nie sprecyzowali odpowiedzi tłumacząc się rozbieżnością w cenach. Kazik, owszem chciałbym nową stacje ale z tego co wiem to jeszcze nikt się nie podjął robienia tego, przynajmniej nie znalazłem takiej osoby. A sam na pierwszy ogień nie chciałbym iść.Co do poprzedniego postu to już zakupiłem wzmacniacz i subufer, tak jak zaleciliście. Teraz jeszcze w planach lepsze głośniki i wyciszenie, lecz nadal nie daje mi spokoju te wbudowane radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.