M@reS Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Witam Dzisiaj podczas jazdy, w sumie podczas hamowania w korku zapaliły się w Notku kontrolki ABS, ESP i trakcja (ten samochodzik w poślizgu) i świecą podczas jazdy. Po zgaszeniu silnika i zapaleniu kontrolki znikają i wyskakują znów gdy często się używa hamulca. Błędów żadnych nie ma. Macie jakiś pomysł ? ....................................................... Prawdopodobnie mam rozwiązanie, ale pewny będę dopiero jutro jak przyjdzie część z centrali w Londynie. Do wymiany czujnik hamulca za nie całe 10f + robocizna = 35f. Oby to tylko to było ............................................................................................................... No i po kłopocie.......czujnik wielkości małego palca unieruchomił Notka Ważne że dalej śmiga a koszt niewielki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarcin Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Miałem podobnie onegdaj. Podczas jazdy na desce miałem choinkę, a do tego auto było dziwnie podsterowne i to już przy 50-60 km/h. Zjechałem na pobocze. Oglądam koła wszystko gra. Co jest myślę. I nagle zaczynam czuć dziwny smród paliwowo-olejowy z okolic nadkoli. Macam, wącham...... Okazało się, że jechałem za jakąś padliną, która gubiła olej. Do tego padał lekki deszczyk i droga zamieniła się w lodowisko. Telefon do straży żeby nie było wykonałem. No ale u Ciebie raczej to nie to jak sądzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.