Exploder Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Witam Czy ktoś wymieniał wentylator nawiewu kabiny w k12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramson Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Witam Czy ktoś wymieniał wentylator nawiewu kabiny w k12 Cześć, ja wymieniłem szczotki w silniku wentylatora nawiewu. Kupiłem za 4 zł + wysyłka (7 zł) na znanym portalu aukcyjnym. Mogę polecić to rozwiązanie, jako proste i śmiesznie tanie. Ciężko kupić szczotki dedykowane, ja pomierzyłem stare i zakupiłem na podstawie pomiarów. Wentylator działa jak nowy. Na używane wentylatory nawiewu uważaj, bo większość pochodzi z anglików (kręcą się ponoć w odwrotną stronę). Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Cześć Możesz coś więcej napisać, gdzie i jakie te szczotki kupiłeś i jak się dobrać do dmuchawy od dołu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.