karan Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Witam, po deszczach zauważyłem wodę w nogach od strony pasażera. Szukam skąd się tam bierze... Dzisiaj ściągnąłem wycieraczki i ten plastik co jest poniżej. Ukazało mi się coś takiego jak na zdjęciach. Może to być z tego? Tylko w tym miejscu było jeszcze mokre mimo, że ostatni deszcz jaki był to wczoraj późnym wieczorem u mnie. Generalnie jak to uszczelnić w sensie jakim środkiem i tą blachę jak załatać? Czy może oddać do lakiernika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO NFS Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Rudej Ci tam nie brakuje wiec pewnie są jakieś dziury . Blacharz się kłania… Pzd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skowron Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/4627-przeciekajaca-k11/?hl=%2Bwoda+%2Bmicra&do=findComment&comment=187435 Poczytaj i uszczelnić można samemu, ja tak zrobiłem i jest dobrze. Jak cos to pytaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlik118 Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Masz do zaklejenia zatrzask pod szybą oraz tę korozję podszybia do zrobienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.