PetroK Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Witam, od niedawna posiadam Qashqai +2 1.6 dCi i poszukuję dobrego mechanika w okolicy Lubina Głogowa. Chciałbym pojechać do kogoś kto w sposób rzetelny oceni czy muszę coś robić z łańcuszkiem rozrządu bo przy odpalaniu ewidentnie słychać krótkie stukanie. Poza tym chciałbym regularnie wykonywać wymiany filtrów i oleju. Będę wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomster Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Witam, od niedawna posiadam Qashqai +2 1.6 dCi i poszukuję dobrego mechanika w okolicy Lubina Głogowa. Chciałbym pojechać do kogoś kto w sposób rzetelny oceni czy muszę coś robić z łańcuszkiem rozrządu bo przy odpalaniu ewidentnie słychać krótkie stukanie. Poza tym chciałbym regularnie wykonywać wymiany filtrów i oleju. Będę wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam Piotr Tak z ciekawosci, jaki jest przebieg auta, mam ten sam silnik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Author53 Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Witam, od niedawna posiadam Qashqai +2 1.6 dCi i poszukuję dobrego mechanika w okolicy Lubina Głogowa. Chciałbym pojechać do kogoś kto w sposób rzetelny oceni czy muszę coś robić z łańcuszkiem rozrządu bo przy odpalaniu ewidentnie słychać krótkie stukanie. Poza tym chciałbym regularnie wykonywać wymiany filtrów i oleju. Będę wdzięczny za sugestie. Pozdrawiam Piotr Najbliższy serwis masz w Rzeszotarach kolo Legnicy "IMPWAR". Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetroK Posted November 15, 2017 Author Share Posted November 15, 2017 Hihi kolego dziekuje za blyskotliwa podpowiedz, ale autoryzowany serwis to potrafie znalezc. Problem w tym ze tam za serwis placi sie jak za uslugi VIP ... a ja vipem nie jestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Author53 Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Hihi kolego dziekuje za blyskotliwa podpowiedz, ale autoryzowany serwis to potrafie znalezc. Problem w tym ze tam za serwis placi sie jak za uslugi VIP ... a ja vipem nie jestem. Mam 187 tys na liczniku. A to przepraszam Miałem Cię za VIPA bo masz QQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.