mirando1985 Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Czy ktos wymieniał tuleje belki ? Jakie polecacie ? orginały niedostepne jedynie kompletna belka. Jesli juz ktos wymieniał sruby nadawały sie do ponownego montazu? Czas oczekiwania nawet do 3 miesiecy cena tez lipna 105zł za sztuke nakretka 16.50zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaell Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 W jakim celu wymieniać te tuleje ? Jeśli auto "lata" i tuczę się na tyle należy wymienić łączniki stabilizatora tył oraz gumy stabilizatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mintaka Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 ja zakupiłem febesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirando1985 Posted March 14, 2018 Author Share Posted March 14, 2018 Tuleje są rozwulkanizowane przez co tył ucieka.Trudno uwiezyc jak to nie którzy mówia jak auto ma 16 lat nalatane np 200tys ze wszytsko w orginale i dobrze sie ma. Mechanik w poprzednim aucie tez tak mówił pojechalem do innego powymieniał pokazał mi stare czesci które nadały sie tylko do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fryc Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 W jakim celu wymieniać te tuleje ? Jeśli auto "lata" i tuczę się na tyle należy wymienić łączniki stabilizatora tył oraz gumy stabilizatora Nie są wieczne A z tym tyłem co wyszło macie śruby i komplet tulei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirando1985 Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 tuleje sa ale nic markowego orginalow brak ze chyba cała belke nowa. Sruby tez na zamowienie ze chyba by cos podpasował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fryc Posted May 29, 2018 Share Posted May 29, 2018 Pany Temat mocno pilny belki QG a QR czym się różnią? i czy wogóle ? Mam belke napisane pisakiem QR na rysunkach jest to samo ale mają inne oznaczenia części. Planuje przeprasować tuleje z olkusza jak mi zrobią bo w ASO TYLKO!!!!całe belki Przednie tuleje w niej są zrypane-zamienników też brak na rynku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fryc Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Nikt nie jest w stanie powiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.