bazylia Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 W związku z szumami od drzwi podczas jazdy chciałbym wymienić uszczelki w drzwiach. Jest tylko problem nasze uszczelki maja dużą "płetwe" Próbowaliście znaleść jakiś zamiennik? Bo ja tak myślałem nawet włożyć w część okrągłą jakiąś rurkę aby były szczelniejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 W związku z szumami od drzwi podczas jazdy chciałbym wymienić uszczelki w drzwiach. Jest tylko problem nasze uszczelki maja dużą "płetwe" Próbowaliście znaleść jakiś zamiennik? Bo ja tak myślałem nawet włożyć w część okrągłą jakiąś rurkę aby były szczelniejsze. To nie kwestia uszczelek tylko opadniętych drzwi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylia Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 chyba nie w moim przypadku... nie mam nierównych szczelin wszystko jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.