redsalamander Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Witam Zakupiłem qq z 2009, automat 2.0 benzynka. Nie wiem niestety kiedy był wymieniony olej skrzyni. Przebieg 145000. Książka pisze że niby bezobsługowy, serwisowany do chwili obecnej w Niemczech, ale nie widzę nigdzie wpisu o zmianie oleju.Ktoś ma wpisany to gdzie i jak wpis wygląda? Jak czytam to wszyscy wymieniają. I teraz pytanie o serwis na podkarpaciu, najlepiej najbliżej Tarnobrzega co tego by się podjął. Ktoś ostatnio wymieniał w swoim qq to jaki koszt i ile czasowo to zajmuje? Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redsalamander Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 W Rzeszowie serwis BS Hoffman zaśpiewał około 1000zł wymiana dynamiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Witaj kolego na tym forum możesz znaleźć moje wypowiedzi z przed kilku lat mówiących o tym że nie wymieniam oleju w automatycznej skrzyni biegów jednak z czasem mając trochę więcej gotówki w portfelu podjąłem decyzję że wymienię i wymieniłem. Samochód chodzi jak chodził pani lepiej ani gorzej jednak mam psychiczny komfort że wymieniłem być może potrzebnie a być może niepotrzebnie nigdy się tego nie dowiem. Metoda dynamiczna cena 750 zł warsztat Rudna mała koło rzeszowa. Czas wymiany kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.