kylok77 Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Witam . Czy ktoś ma taki przypadek , słyszę straszny szum podczas jazdy począwszy od prędkości 50 km/h , wydaje mi się, że to od opon ale nie jestem pewny . Czy w waszych QQ jest też tak bardzo głośno. Pozdrawiam Przeniesione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzar1 Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Sprawdź piasty kół. Ja wymieniałem prawą tylną, bo huczało strasznie. Poza tym QQ nie ma tylnych nadkoli plastikowych, co również zwiększa hałas. PS. Mogłeś napisać w dziale Qashqai, byłoby więcej odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylok77 Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 . Dzięki za odpowiedź , ale mam wrażenie ,że strasznie hałasują wszystkie koła na oponach zimowych i letnich zimowe 215/60 r17 Nokian WRD3 letnie 215/55 r18 Continental 2 po zmianie na letnie dało się zauważyć jakby mniejszy szum , ale teraz to już podobnie do zimówek . Trochę mi to przeszkadza , nie wiem co to może być czy to wina opon czy coś innego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzar1 Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 13 godzin temu, kylok77 napisał: nie wiem co to może być czy to wina opon czy coś innego? Sprawdziłeś te piasty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.