Batorystef Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Witam. Może ma ktoś akurat rozebrany przełącznik szyb, lub posiada gdzieś pod ręką kawałek wiązki wchodzącej do powyższego przełącznika? Rozbierałem drzwi i rozsypała mi się w rękach wtyczka wieloprzewodowa wchodząca do przełącznika podnoszenia szyb. W żaden sposób nie mogę bez rozpiski powtykać odpowiednich kolorów we właściwe miejsca. Potrzebna pmoc w postaci zdjęć wtyczki z widocznymi kolorami każdego przewodu. Najlepiej kilka zdjęć ze wszyskich stron. Bardzo proszę - pomóżcie. Załączam wygląd mojego przełącznika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fikolek2 Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Powinno ci wystarczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batorystef Posted May 10, 2019 Author Share Posted May 10, 2019 Genialne. Bardzo dziękuję. Zgadzają się kolory i zgadzają się miejsca - moduł działa jak powinien. Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.