Przybek Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Witam. od kilku dni włącza mi się kontrolka ESP po odpaleniu , chwila po odpaleniu lub w trakcie jazdy , auto wtedy staje się słabe jak by coś je ciągło do tylu i załącza się wentylator. Gdy kontrolka się zapali zaczynają ciężko wchodzić biegi . Kasowanie błędów nic nie pomogło . Na co zwrócić uwagę? co możne być przyczyna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirekCC Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Warto zwrócić uwagę na treść błędu przed jego skasowaniem.Po to właśnie jest ta funkcja.Do odczytywania z kodów jaka zarejestrowana została nieprawidłowość.Jak skasujesz błąd a nie usuniesz usterki to błąd pojawi sie ponownie.Odczytaj co to za kod awarii i ja usuń.Usunięcie błędu nie usuwa awarii.:-)Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przybek Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 problem był tego typu iż siadł mi czujnik hamulca i wtyczka od poduszek , auto błędy siało jak z rękawa , po wymianie czujnika wpadły jakieś inne błędy , poduszka i hamulec zniknęły . Interfejs będę miał jutro wiec zobaczę co i jak jeszcze , ale chciałem wiedzieć czy jest coś co mógłbym zrobić do tego czasu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.