goraht Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Cześć wszystkim. Od niedawna jestem posiadaczem Pathfindera z 2011r. Czy oparcia wszystkich siedzeń drugiego rzędu powinny się regulować w pełnym zakresie w identyczny sposób? Moje środkowe siedzenie po pociągnięciu za taśmę może się jedynie złożyć, a przy maksymalnym odchyleniu do tyłu sporo mu brakuje do siedzeń sąsiednich. Czy to normalne, czy może powinienem się przyjrzeć mechanizmowi regulacji środkowego oparcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisT Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 to normalne, u mnie jest tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sq9mcs Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Normalka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciejka_sz Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Środkowe chyba nie ma regulacji natomiast sąsiednie mają 2 albo 3 położenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goraht Posted May 24, 2019 Author Share Posted May 24, 2019 Dzięki za odpowiedzi. Trochę to kuriozalne i na pewno nie wygodne, ale cóż zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.