wojtekpiw Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Hej, Zakładał ktoś może ryżowy kolektor np. https://allegro.pl/oferta/kolektor-wydechowy-nissan-350z-race-line-7870921379 ? Chce zrobić de-caty, a można by włożyć takie kolektory cena atrakcyjna delikatnie mówiąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolandinho Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Nie są polecane, zabierają moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cytrus Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 wogóle z turbo works Ci nic nie polecam mój Y - pipe kwasowy rozleciał się na złączach elastycznych po 2 latach : D dosłownie się rozsypały... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz83 Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 W ogóle większość tych modów przy wydechach czy dolotach zabiera moc jedynie dźwięk się zmienia na fajniejszy. Sens ma tylko założenie spacera daje trochę niuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorian.0323 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ja mam zalozony ten kolektor i y pipe z kwasowki i uwazam ze nic nie zabralo a wrecz sie poprawilo, mysle ze i tak trzeba dostroic wszysyko bo do tej pory caly wydech to byla seria, ogolnie auto mam od jakichs japonczykow z warszawy wiec mozliwe ze byl tez juz u coobcia ale narazie musze zregenerowac kompresor vortecha ktory mam i wtedy do coobcia na zakladanie i strojenie narazie ile seria wytrzyma I w razie czego mam nowe decaty ktorych nie zalozylem za 400 oddam nowe z 550 wyjda, mam jeszxze kolektory ala sportowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dieselLPG Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Flansza pod HR czy DE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorian.0323 Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 De Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.