Bumer Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Witam,dziś poskładałem nowe sprzęgło wraz z dwumasą(komplet LUK z dociskiem samonastawnym) do kupy.. wszysyko ładnie śmiga,ale pedał sprzęgła odbija tylko do połowy. Pierwszy raz siè spotkałem z czyms takim...ma ktoś może pomysł lub miał podobną sytuację co może być powodem? Z góry dziękować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisT Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 na początek odpowietrz układ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumer Posted June 7, 2019 Author Share Posted June 7, 2019 17 godzin temu, KrisT napisał: na początek odpowietrz układ. Układ odpowietrzałem...tak proforma bo wysprzęglik zostawiłem wcisnięty przy wymianie.. troche to tak wygląda jak by docisk nie wyciskał do końca łapy. Tak mniej wiecej 80% skoku wyciska normalnie i 20% zostaje luzu. Co ciekawe nic sie nie slizga.. sprzęgło ładnie bierze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.