dziedzictom Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Witam. Podpowiecie mi czy w trybie serwisowym czy tam awaryjnym oprócz ograniczenia obrotów i mocy to mogą falować obroty? Depłem trochę po hamulcach i w historii błędów zapisał się błąd ABS c1130. Wykasowany i jest ok. Tylko dręczy mnie to falowanie obrotów na jałowym podczas błędu... Silnik 1.6 hr16de Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzictom Posted June 20, 2019 Author Share Posted June 20, 2019 Widzę że grupa bardzo aktywna i pomocna. Dziękuję bardzo za tak wyczerpujące wypowiedzi. Dodam że przeszukałen wszystkie tamaty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Author53 Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 W dniu 20.06.2019 o 13:40, dziedzictom napisał: Dziękuję bardzo za tak wyczerpujące wypowiedzi. Nie ma za co Okres urlopowy kolego. Ja wpisałem "falujące obroty" i..... https://forum.nissanklub.pl/search/?q=falowanie obrotów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.