Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Owiewki szyb bocznych R51

Beast
 Share

Recommended Posts

Panowie, szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć owiewek szyb bocznych. Znalazłem tylko Heko, ale one są za małe wizualnie, a chciałbym takie głębokie jak na zdjęciu poniżej. 

nissan.pathfinder_ByH9S_NAHIJ.jpg

Guest Andrzej G
Godzinę temu, Beast napisał:

Znalazłem tylko Heko, ale one są za małe wizualnie

Używałem HEKO w Almerze, używam też w Pulsarze. W stosunku do tych których szukasz mają kilka zalet - nie szumią, Jadąc w deszczu można uchylić okno kierowcy na kilka cm. i na pewno deszcz nie zostanie zassany do środka, jadąc nawet z dużą prędkością z lekko uchyloną przednią szybą, pasażerowie na tylnej kanapie nie mają przeciągu.

Te owiewki których szukasz, to chyba oryginalne Nissana, które dostaniesz tylko w ASO

@Andrzej G Wiem, że Heko jest ok, bo korzystałem już z nich, ale mam wizję czegoś masywnego, najwyżej je zdemontuje jak będą za głośne :)

@fikolek2 dokładnie takie, ale nie wysyłają do Polski.

@marcin_gru te też wyglądają ok, kupowałeś z tej strony, bo strasznie mało przyjazna i nie zachęcająca do zakupu. 

Kupowałem z podanej strony, mam też od nich owiewkę maski. Kontakt zawsze był dobry.

• 2 weeks later...

Jak już wspominałem Heko są dobre, ale za małe. Generalnie poza granicami Polski większość aut jeździ na tych naklejanych dużych, które u nas sa ciężko dostępne. 

• 3 weeks later...
W dniu 23.06.2019 o 19:43, Beast napisał:

@marcin_gru te też wyglądają ok, kupowałeś z tej strony, bo strasznie mało przyjazna i nie zachęcająca do zakupu. 

Beast ja kupowalem u nich owiewke maski, droga ale towar pierwsza klasa. Owiewka porzadnie wykonana, masywna,  trzyma sie juz trzy lata i nie musze poprawiac. Tyl na pewno w Pathku dluzszy niz w navarze ale przod bedzie pasowal.