Beast Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Panowie, szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć owiewek szyb bocznych. Znalazłem tylko Heko, ale one są za małe wizualnie, a chciałbym takie głębokie jak na zdjęciu poniżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Godzinę temu, Beast napisał: Znalazłem tylko Heko, ale one są za małe wizualnie Używałem HEKO w Almerze, używam też w Pulsarze. W stosunku do tych których szukasz mają kilka zalet - nie szumią, Jadąc w deszczu można uchylić okno kierowcy na kilka cm. i na pewno deszcz nie zostanie zassany do środka, jadąc nawet z dużą prędkością z lekko uchyloną przednią szybą, pasażerowie na tylnej kanapie nie mają przeciągu. Te owiewki których szukasz, to chyba oryginalne Nissana, które dostaniesz tylko w ASO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fikolek2 Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Chyba o te ci chodzi https://www.nissanautosports.com/nissan-pathfinder-side-window-deflectors-1053-prd1.htm 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_gru Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Ja kupiłem do Navary D40 takie http://www.pickupdiablo.pl/portfolio-item/owiewki-nissan-navara/ Nie wiem czy tylne będą pasowały do Patha. Trzeba zmierzyć. Osobiście polecam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beast Posted June 23, 2019 Author Share Posted June 23, 2019 @Andrzej G Wiem, że Heko jest ok, bo korzystałem już z nich, ale mam wizję czegoś masywnego, najwyżej je zdemontuje jak będą za głośne @fikolek2 dokładnie takie, ale nie wysyłają do Polski. @marcin_gru te też wyglądają ok, kupowałeś z tej strony, bo strasznie mało przyjazna i nie zachęcająca do zakupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_gru Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Kupowałem z podanej strony, mam też od nich owiewkę maski. Kontakt zawsze był dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beast Posted July 4, 2019 Author Share Posted July 4, 2019 Od Navary nie pasują niestety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuarek Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 https://allegro.pl/oferta/nissan-pathfinder-2005-owiewki-szyby-przod-tyl-6042182289?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_chemiakcesor_pla_akcesoria_samochodowe&ev_adgr=Main_adgroup&gclid=CjwKCAjw6vvoBRBtEiwAZq-T1flUGebIhq7mt_KkIJfh_jYyACoiWeQkrKUCnsqqjnNyXTIS4_mYexoCbQMQAvD_BwE Mam takie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beast Posted July 6, 2019 Author Share Posted July 6, 2019 Jak już wspominałem Heko są dobre, ale za małe. Generalnie poza granicami Polski większość aut jeździ na tych naklejanych dużych, które u nas sa ciężko dostępne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris_Ka Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 W dniu 23.06.2019 o 19:43, Beast napisał: @marcin_gru te też wyglądają ok, kupowałeś z tej strony, bo strasznie mało przyjazna i nie zachęcająca do zakupu. Beast ja kupowalem u nich owiewke maski, droga ale towar pierwsza klasa. Owiewka porzadnie wykonana, masywna, trzyma sie juz trzy lata i nie musze poprawiac. Tyl na pewno w Pathku dluzszy niz w navarze ale przod bedzie pasowal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts