piorunek6020 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Witam potrzebuję pomocy nagle przestał mi działać centralny zamek z pilota. Z kluczyka wlozonego w zamek zamykają się tylko przednie od kierowcy. Kierunki nie mrugają. Z wewnątrz po naciśnięciu blokady drzwi zamkną się wszystkie. Model samochodu nissan qashqai +2 2.0 benzyna 2009 rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz04 Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Witam. Czy rozwiazal Pan moze ten problem w swoim nissanie? Mam dokladnie to samo z moim autem od kilku dni, probowalem na rozne sposoby ale nic nie pomaga, moze Pan cos podopowie?. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdalena93DG Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Witam. Czy rozwiązali może Panowie ten problem mam tak samo i niestety nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jakieś podpowiedzi? Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
linar10 Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Stacyjka do wymiany lub regeneracji, miałem tak. Stacyjka powinna po wyjęciu kluczyka poluzować zapadkę która przekazuje sygnał na drzwi, jeśli jest uszkodzona to brak sygnału i drzwi nie zamknie Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.