mxmanus Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Witam. Może ktoś z forumowiczów poradzi. Po co jest otwór z tyłu schowku i co tam powinno być (zamykany po stronie pasażera) na górnej ściance? Ten bliżej to oczywiście oświetlenie, które świeci się cały czas. Druga sprawa to dwa luźne przewody typu linka, biały i czarny, które znalazłem za schowkiem po jego ściągnięciu (idą gdzieś w stronę radia), do czego mogą być? Nissan qashqai 1,6 Pb X.2010 lift ACENTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scanik Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 10 godzin temu, mxmanus napisał: Witam. Może ktoś z forumowiczów poradzi. Po co jest otwór z tyłu schowku i co tam powinno być (zamykany po stronie pasażera) na górnej ściance? Ten bliżej to oczywiście oświetlenie, które świeci się cały czas. Druga sprawa to dwa luźne przewody typu linka, biały i czarny, które znalazłem za schowkiem po jego ściągnięciu (idą gdzieś w stronę radia), do czego mogą być? Nissan qashqai 1,6 Pb X.2010 lift ACENTA. Pewnie czyjaś przeróbka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxmanus Posted July 3, 2019 Author Share Posted July 3, 2019 Udało mi się wyciągnąć CONNECTa i okazuje się że ktoś dolutował te dwa przewody do dolnej wtyczki (dolny rząd) do kolorów :jasny róż i brąz, jak na zdjęciu. Czy ktoś wie w jakim celu mogła być ta przeróbka? (Co znajduje się na tych pinach w kostce? A przy okazji już wiadomo, że ten otwór w tylnej części półki jest na kolejny wkręt do przykręcenia całości. I z innej beczki: czy ktoś zrobił sobie jakiś patent na automatyczne gaszenie lampki w schowku? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel18 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Wlutował się w przewody przedniego głośnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.