aro121 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Witam czy da się ten system jakoś ujarzmić ? Chciałbym aby pamiętaj ostatnie ustawienie lub działał tak że domyślnie jest wyłączony a jak mam ochotę to go włączam. Nie wierzę że nie wpływa on na żywotność silnika i jego podzespołów. Ostatnio wymieniałem akumulator i sądzę że super system się do tego przyczynił. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Jak masz pod maską czujnik otwarcia ,to go po prostu odkręć i odwróć tak aby maska go nie naciskała,w ten sposób wyłączysz SS na stałe.Warunek,nie może być alarm podłączony do tego czujnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro121 Posted July 6, 2019 Author Share Posted July 6, 2019 Dziwki jutro testy .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiss Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 U mnie ta metoda sprawdza się już od dłuższego czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek103 Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Czy ta metoda sprawia, że na przycisku do ręcznego wyłączni Start-Stop zapali się kontrolka? tak jak po ręcznym wciśnięciu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek103 Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Ok, odkręciłem czujnik maski i wygląda na to, że Start-Stop rzeczywiście nie działa, kontrolka na przycisku się nie świeci jak w przypadku ręcznej dezaktywacji, ale to szczegół. Dzięki za fajną metodę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.