MorawskiM 0 Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 (edited) Witam jestem nowy kupiłem niedawno Nissana Rogue 2.5 rocznik 2009 benzyna i zastanawiam się nad instalacja gazową czy może ktoś coś ?? Edited February 15, 2020 by MorawskiM Quote Link to post Share on other sites
DINO 92 Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 a byłeś już gdziekolwiek się podpytać?? poszukaj @ulisses jest z 3miasta to Ci podpowie co nieco Quote Link to post Share on other sites
wojcian 0 Posted February 21 Share Posted February 21 (edited) witam , nadmieniam ze to mój 1 wpis , awiec jesli cos nie tak to prosze o instrukcje.chce sie podłączyc do tego tematu ponieważ chce kupic Nissana Rogue 2,0 - 150 KM - pochodzenie USA - i to sa wszystkie informacje którymi dysponuje.Nie moge wyegzekwować kodów silnika. czy ktos z kolegów jest mi w stanie wytłumaczyc : - czy w ogóle planować instalacje LPG - czy są rózne silniki 2,0 w tym modelu - bo czytałem że MR20DE - nie polecaja do LPG -jaka jest regulacja zaworów w tym silniku czy hydrauliczna czyli tania czy "ta droga" ps dodam że rok prod 2020 Edited February 21 by wojcian Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts