Varicella 15 Posted January 15 Share Posted January 15 W dniu 11.01.2021 o 21:03, katazipen napisał: Odnośnie @Smakor a , doktory tak mają , jak jest kasa ma się wszystko w d.... . Jak by musiał ciężko zapracować własnymi rękoma i fizycznie inaczej by śpiewał . Ciekawe do kogo pijesz.... a sorki... wiem już. A więc... jak bym musiał, pracowałbym fizyczne. Ale lepiej płacą za pracę głową- to taką wybrałem. Bez urazy. Quote Link to post Share on other sites
tomkek1912 77 Posted January 15 Share Posted January 15 (edited) W sumie to się już pogubiłem w tym wątku. To o co ostatecznie chodzi z tym zakupem? Za drogi, za usterkowy, serwis nie taki, olej zły? Nie to wyposażenie? Edited January 15 by tomkek1912 1 Quote Link to post Share on other sites
ArtM 12 Posted January 15 Share Posted January 15 Generalnie dyskusja poszła na różne tory, jak zwykle....:)))) Quote Link to post Share on other sites
katazipen 2 Posted January 16 Author Share Posted January 16 I tak ma być zawsze coś więcej się człowiek dowie A to trochę o leasingu ale trochę o oleju , trochę o zakupie , o silnikach etc....... W każdym bądź razie punkt docelowy został osiągnięty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts