ramirez8 Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Ostatnio przez przypadek znalazłem taki przelicznik w schowku pstrykałem nim nic się nie działo 😆 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Liczyłeś na prysznic, czy kebaba ? Zazwyczaj coś takiego służy do odcięcia zapłonu, lub pompy paliwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramirez8 Posted July 24, 2021 Author Share Posted July 24, 2021 Element zabezpieczenia który nie działa🤪 jak będę miał troszkę czasu to dokładne to sprawdzę jak kabelek idzie A jak mam wonczone radio a pstrykne on tym magicznym guzik to są zakłócenia radia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 16 godzin temu, ramirez8 napisał: Element zabezpieczenia który nie działa🤪 jak będę miał troszkę czasu to dokładne to sprawdzę jak kabelek idzie A jak mam wonczone radio a pstrykne on tym magicznym guzik to są zakłócenia radia Może jakaś "antykuna" jest uruchamiana, stąd zakłócenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 17 godzin temu, ramirez8 napisał: A jak mam wonczone radio a pstrykne on tym magicznym guzik to są zakłócenia radia Radio Maryja też trzeszczy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramirez8 Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 Też🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramirez8 Posted March 1 Author Share Posted March 1 Guzik jest podłączony do takiego czegoś A wejście audio do tej puchy jest podliczone pod parrot mk9200 nie wiem co za magik to składał 🤔i dlaczego tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramirez8 Posted March 1 Author Share Posted March 1 (edited) Edited March 1 by ramirez8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts