tomanooo1 Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Witam jakiś może być problem ze radio fabryczne w nissan Qashqai glubi fale radiowe a nawet są miejsca na trasie gdzie nie ma wogule radia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 A nie masz tam do wyboru funkcji TA, etc dostrajające częstotliwość z automatu po spadku sygnału danej stacji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Do sprawdzenia antena. I nie sam patyk tylko wzmacniacz antenowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zybi00 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Mam ten sam problem z zanikaniem fal, chętnie przyjmę jakieś sugestie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajacek Posted September 12 Share Posted September 12 Wybaczcie,ale też chętnie na ten temat coś bym się dowiedział,bo mam ten sam problem. To J10 ma wzmacniacz a można wiedzieć, gdzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilunia Posted September 13 Share Posted September 13 7 godzin temu, jajacek napisał: To J10 ma wzmacniacz a można wiedzieć, gdzie? A my skąd mamy wiedzieć jaką wersję wyposażenia tej QQ'łki masz ? Generalnie rzecz biorąc, jeżeli nic nie było grzebane w fabrycznym komplecie związanym z anteną (podstawa i bat), to sprawa lokalizacji wzmacniacza wygląda podobnie jak przedstawiono TUTAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajacek Posted September 14 Share Posted September 14 Przepraszam,mój błąd tylko nie wiem gdzie szukać jaka to wersja,ale ma kamery 360 nawi i podgrzewane fotele , a o przeszklonym dachu nie wspomnę 🤗. Pozostaje sciągnąć podsufitkę na tyle aby dostać się do anteny. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts