Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Nissan Connect 3 - aktualizacja map

Guest Andrzej G
 Share

Recommended Posts

Guest Andrzej G

Plik z radarami Alerts_0913 nie jest na karcie z mapą, ale fabrycznie załadowany w urządzeniu, więc w tej materii nowa karta niczego nie zmieni. Może gdybyśmy się skrzyknęli i zaczęli katować centralę Nissana mailami prosząc o udostępnienie pliku .ntq z aktualną bazą fotoradarów, coś byśmy osiągnęli.

Jak zapewne zauważyłeś, Ty masz auto z 2017, ja mam 2014 , a oba mają identyczną bazę 0913. Producent naszych NC (BOSCH) raz wydał kasiorkę na bazę fotoradarów, zaszył ją w naszych Connect'ach tak, byśmy nie byli w stanie prostymi środkami jej usunąć ... a to, że już w chwili ładowania do urządzeń była gó-no warta, nie zainteresowało ani Boscha, ani Nissana.

• 1 month later...

Witam jak tam nowa aktualizacja do nawigacji działa ok.

Może ktoś poda link do sprawdzonej aukcji  na allegro.

Guest Andrzej G
Godzinę temu, SirFENIX napisał:

Może ktoś poda link do sprawdzonej aukcji  na allegro.

Podałem 2 posty wyżej - to Ci nie wystarcza ?

• 4 weeks later...
  • 6 months later...

Czy aktualna wersja to nadal 7? Pan na przeglądzie chciał mi wsadzić "6" ale się zdziwił, że 6 jest w aucie, stwierdził "no to muszę zamówić nowe" - trochę to żenujące proponować komuś starą wersje, ale pewnie nową można wtedy na OLX albo znajomemu...

• 10 months later...

Nissan leci z nami w bambuko - ostatnia karta do naszych NC3, to v7 ... i na tym koniec. Wysłałem maila do naszej nowej centrali i odpowiedź można pokrótce podsumować - nowszej nie ma i nie będzie.