Arerro Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 Witam, mam problem z katalizatorem. Otóż po kolei, wywaliło mi błąd service engine soon niewydajna praca katalizatora, zakupiłem katalizator na ebayu jakiś zamiennik oryginału, i pomimo wymiany dalej mam błąd niewydajna praca katalizatora. Jak myślicie ten katalizator z ebay jest wątpliwej jakości, czy może sonda lambda za katem działa nie prawidłowo? nr katalogowy katalizatora oem 20010ET000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 auto w gazie?? podpinałeś fejsa aby sprawdzić sony itd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arerro Posted March 24, 2022 Author Share Posted March 24, 2022 W gazie, ale błąd się już pojawił przed założeniem instalacji gazowej. Byłem u mechanika, sprawdził sondy i stwierdził, że sonda przed katalizatorem działa w trybie awaryjnym i przez to również sonda za katalizatorem nie działa właściwie i zalecił wymianę sondy przed katalizatorem. Czy to właściwa droga do usunięcia usterki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts