SmyQ Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Witam, Mam problem z lewym lusterkiem, mianowicie odpadł mi (nie mam pojęcia jak) dekiel od lusterka (znajduje się na tym ramieniu), pisałem do ASO, niestety nie ma opcji jego dokupienia, więc w grę wchodzi tylko zakup nowego. Kolejny problem jaki się pojawił to zaczyna mi widok z kamery w nim przerywać, więc jest to pewnie pokłosie braku zabezpieczenia, może jakaś wilgoć się tam dostała. Chciałem zapytać, czy jest możliwość włożenia do mojego samochodu lusterka z wersji europejskiej? Patrzyłem na aukcjach i większość z nich jest opisana 13 pin, w moim przypadku najprawdopodobniej będzie to mniejsza ilość, z racji tego iż nie jest ono automatycznie składane. Pytanie brzmi czy jest szansa że to będzie pasowało, czy nie ma takiej opcji? Ewentualnie w grę wchodzi jeszcze zakup samej kamery, tutaj kwestia jest też kupienia jakiegoś lusterka z eu i przełożenia samej kamery oraz w tym wypadku mógłbym sobie przełożyć ta zaślepkę... Z góry dziękuję za jakiekolwiek wskazówki co z tym fantem można zrobić. Swoją drogą, to że lusterka u nich nie są automatycznie składane to jakaś paranoja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts