damiano231 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 (edited) Cześć, po wymianie świec wywaliło mi błąd wypalania zapłonu na 1 cylindrze, czy może mi ktoś potwierdzić, że cylinder nr 1 jest od strony rozrządu jak w innych autach? Poleca ktoś jakieś konkretne cewki w rozsądnej cenie cewki?? Edited March 22, 2022 by damiano231 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzar1 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Silnik nissana, więc powinno być od strony rozrządu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Nr jest od rozrządu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 3 godziny temu, damiano231 napisał: Cześć, po wymianie świec wywaliło mi błąd wypalania zapłonu na 1 cylindrze, czy może mi ktoś potwierdzić, że cylinder nr 1 jest od strony rozrządu jak w innych autach? Poleca ktoś jakieś konkretne cewki w rozsądnej cenie cewki?? najpierw zamień cewki miejscami wtedy sprawdzisz, czy to cewka czy ciśnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts