qashqai531 Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Wymieniali mi tylne dolne wahacze i przypadkowo zauważyłem że ta guma pod spęzyną jest jakby nie na swoim miejscu. Czy trzeba to poprawić czy może tak zostac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qashqai531 Posted March 24, 2022 Author Share Posted March 24, 2022 Byłem na poprawce ale się nie popisali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezzar1 Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 Partacka robota. Wygląda jakby sprężyna była za bardzo obrócona i napiera swoim końcem na tą gumę. Spróbuj może podnieść samochód, zdjąć koło i obrócić sprężynę. Pewnie nie pójdzie, wtedy trzeba by odkręcić dolne mocowanie amortyzatora, aby wahacz poszedł w dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qashqai531 Posted March 25, 2022 Author Share Posted March 25, 2022 Jest to ujęcie właśnie po zdjęciu koła, a gdzie tam nie da się obrócić tak sprężyny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts