Nowa111! Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Witam, jestem tu nowa. Nie znalazłam podobnego tematu.A mam pytanie o tylni lewy wachacz.Ostarnio zauważyłam że za lewym tylnim kołem w moim Qashqaiu 07 coś się dzieje. Otóż chyba pękł w poprzek wachacz tak na środku. Czy można by było to zabezpieczyć żywicą naprawczą a na to jakiś podklad zabezpieczający ? Prawa strona jest ok.Ale martwi mnie ta lewa.Wymiana na nowy to zapewne ogromy koszt. Może macie jakiś pomysł ?. Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 1 godzinę temu, Nowa111! napisał: Witam, jestem tu nowa. Nie znalazłam podobnego tematu.A mam pytanie o tylni lewy wachacz.Ostarnio zauważyłam że za lewym tylnim kołem w moim Qashqaiu 07 coś się dzieje. Otóż chyba pękł w poprzek wachacz tak na środku. Czy można by było to zabezpieczyć żywicą naprawczą a na to jakiś podklad zabezpieczający ? Prawa strona jest ok.Ale martwi mnie ta lewa.Wymiana na nowy to zapewne ogromy koszt. Może macie jakiś pomysł ?. Z góry dziękuję Hej, tu jest temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowa111! Posted March 29, 2022 Author Share Posted March 29, 2022 Dziekuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts