Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Consult III Alternatywa

mjex37
 Share

Recommended Posts

Witam. Czy  istnieje jakaś dostępna alternatywa ( powiedzmy do 2000zł Dla  Consulta.

Chodzi mi o to by można było wykonywać polecenia z  instrukcji napraw serwisowych. 

• 3 months later...

Generalnie CIII+ / 4 są to dedykowane systemy diagnostyczne , zależnie od dostępu można nawet strojenie GTRa zrobić... alternatywa ,która będzie w pelni odzwierciedlac C to na moja wiedzę nie ma.

• 4 months later...

Oczywiscie ze jest i działa. Sam się przymierzam do zakupienia tego. Jeśli ktoś będzie chciał to dajcie znac. Poszukajcie mojego posta gdzieś na tym forum. Tam jest pokazane jak to działa na consult III

Ooo, to by było coś, mógłbym sobie sprawdzić czy da się podmiankę oprogramowania bcm zrobić i rozbudować auto o funkcje safetyshield czy zakodować radio...

Tutaj macie filmik jak to działa i przy okazji opcje wymiany radia na android gdyby ktoś chciał. Co do interfejsów,  napiszcie do mnie wiadomości to gdy zdecyduje się zamamuac to wam też wezmę. Z tego co pamiętam to urządzeń kosztuje około 1200zl, czyta najnowsze nissany i dodatkowo infiniti plus jeszcze jakieś marki

• 3 months later...
W dniu 7.01.2023 o 09:29, mjex37 napisał:

Też bym chciał.   

Witam, dziś w końcu udało mi się złożyć zamówienie na kabelki do naszysz primerek, jak dojdą będę informował. Jeden będzie na sprzedaż jeśli ktoś będzie chetny

• 1 month later...
W dniu 7.01.2023 o 09:29, mjex37 napisał:

Też bym chciał.   

Część, mam u siebie 2 interfejsy oraz oprogramowanie, jeśli nadal jesteś chętny to zapraszam do kupna

• 2 weeks later...
W dniu 20.05.2023 o 10:04, czarek8628 napisał:

Część, mam u siebie 2 interfejsy oraz oprogramowanie, jeśli nadal jesteś chętny to zapraszam do kupna

Pozdrawiam, jest dostepny ?