tomaszczekaj85 Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Cześć czy ktoś może wymieniał żarówki w oświetleniu kabiny te w podsufitowych na ledy. Z przodu podobna jest do H6W a z tylu co C5W tyle ze ta C5W jest trochę grubsza i dłuższa - jakieś porady? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 4 godziny temu, tomaszczekaj85 napisał: a z tylu co C5W tyle ze ta C5W jest trochę grubsza i dłuższa - jakieś porady? Co prawda podmieniałem nie w X-ie, ale w Pulsarze. Co do C5W masz rację - jest ciut dłuższa od standardowej bańki, ale wystarczy ciut podgiąć blaszki stykowe i wszystko pasi.TUTAJ masz zestaw który zastosowałem u siebie wraz z fotkami porównawczymi - jak widać efekt zarąbisty ... bo oprócz w/w centralnej sufitowej, podmieniłem też na LED oświetlenie bagażnika, wsteczne, oraz pozycyjne z tyłu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts