Wawrzyniak Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Cześć Moje auto nie było oryginalnie wyposażone w czujniki parkowania. kupiłem zderzak z oryginalnymi czujnikami i mam teraz dylemat - gdzie i jak je podłączę? czy ktoś może poratować jakimś zdjęciem jak wygląda to w aucie z oryginalnie zamontowanymi czujnikami? jeśli się nie da ich podłączyć to rozumiem, że najlepiej będzie zakupić jakiś zestaw tylko czy wtedy podłączę oryginalne czujniki? Z góry dziękuję za pomoc w temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
calypso83 Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Wydaje mi się że chyba bez kombinacji będzie lepiej jak kupisz jakieś uniwersalne a te zdemontuj.Jak wcześniej nie miałeś to musisz jeszcze dokupić centralkę z buzzerem a czy dostaniesz i za ile to musisz przekalkulować bo też nie wiesz czy te co masz w zderzaku są sprawne wszystkie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisilYE Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Może to pomoże - https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Nissan&ssd=%24*KwFLf24GNUwyFiMtGCxSbxMHJyA-T0BNTF5NWx04BFwNWkVfYwweWxUYHVtCJF9lDG8EBgoXHTgEX01HVltCTUxPVF0QR00QQ1o6XFVaCh4CFBBLTUw_WUhPTwJTTA8RGz4CWhocAhQSIlpOIUwwUD8CAhJbSiA2K0lJOWUMHllaTCE8LTxfDA4QTSdNKT1aU10CG204OzowLTldUQAMBCY-SlwkVF9fSVoQQ1hdLjgqPjACAhJbFQxcQ1hdNxEed1tUX1wcHglfGg4DTVRfXBQKFhkCFBJbPTNcBAAAAADlQ7Nk%24&vid=0&cid=5&uid=85496&q= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wawrzyniak Posted May 17, 2022 Author Share Posted May 17, 2022 Super - dziękuję za wsparcie w temacie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts