Visa Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Witam Ostatnio przyhaczyłem dość wysoki krawęznik i auto zaczęło sciągąć. Byłem na diagnozie i do wymiany jest belka zawieszenia przedniego, łączniki stabilizatora i poduszka o ile nie wiecej. Pytanie do was, jaki jest koszt belki, bo wycenili mi na 1700zł, czy to relany koszt czy naciągają ? Dodatkowo za robocizne policzyli 1000zł , czy da sie zrobić za mniej, czy rzeczywiście tyle może kosztować element i robocizna ? Z góry dzięki za odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikusina Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Jak już ci odblokują wyszukiwarki, to znajdź kilka takich belek (używanych, bo do takiego auta nowej nie ma sensu wkładać) i sam się przekonasz (zamiast daremnie czekać na gotowe). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Używaną kupisz za grosze. Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako78 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Tylko czy belki do 1.6 są takie same jak do pozostałych? Nie wszystkie części są takie same jak w pozostałych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts