Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Głośniki pod przednią szybą

Jano2
 Share

Recommended Posts

Cześć, 

W mojej wersji Xtraila nigdy nie było głośników pod przednią szybą.

Nie wiecie może czy w tych biedniejszych wersjach, jak moja, jest już instalacja, by podłączyć oryginalne, używane głośniki z allegro i czy oryginalne radio  wystarczy by to wszystko działało?

Pozdrawiam,

Jano

Tak powinieneś mieć kompletną instalację pod audio. O ile pamiętam to ona nie zależała o wersji wyposażenia. Poniżej masz link do serwisówki w zakresie instalacji audio.

https://carmanuals2.com/get/nissan-x-trail-2006-audio-visual-system-section-av-52409

• Thanks 1

43 minuty temu, Jano2 napisał:

Wielkie dzięki gkowal!! ?

Kurde, ale jak zdjalem tą pokrywkę pod szybką od tego glosnika to tam nie widac wtyczki do głośniczka. To pewnie amator tego nie ogarnie, nie? ?

Po obu stronach sprawdzałeś? Może tu gdzie zaglądasz gdzieś ci wtyczka uciekła? Kiedyś jak jeszcze miałem najuboższą wersję T30 to wydawało mi się że wtyczki do głośników były. Ale to było kilkanaście lat temu i pamięć może zawodzić :) 

Spoko :) to jeszcze raz sprawdzę. Po prawej stronie są jakieś wiązki, ale to trzeba by bylo rozbierac więcej tych plastikow. Ja mam 2 lewe rece, jak tą osłonę głośnika zdejmowałem to jeden plastikowy szpikulec urwałem mimo ogladania instrukcji na youtube ? . Jak cos bardziej skomplikowanego to wolę nie dotykać ?