DARO1990_2 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Witajcie powiedzcie mi jak jest w waszych x-trail t32 z dynamicznyn doświetlaniem zakrętów. Poruszają się u was oba reflektory? Zauważyłem że u mnie porusza się tylko prawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakor Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 W zależności od tego w którą skręcasz oba. Ale nie jest to najbardziej efektywne doświetlanie z jakim miałem do czynienia. W autach które walą dodatkowym światłem w bok ogólnie efekt doświetlania jest moim zdaniem lepszy. Zresztą po odpaleniu w T32 światła robią test - widać czy oba pracują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARO1990_2 Posted May 27, 2022 Author Share Posted May 27, 2022 Po odpaleniu też dziala tylko prawe. Gdzie szukać przyczyny nigdzie na forach nawet zagranicznych nie opisują problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts