SylwiaSim Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Hej. Od pewnego czasu nie mogę wyłączyć klimatyzacji. Nie działa przycisk. Co to może być? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
calypso83 Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 Trzeba sprawdzić przycisk może on jest temu winny .A napewno klima chodzi non stop bo może tylko świeci ci się ten przycisk .A coś wcześniej robiłaś czy tak sam z siebie zaczął się świecić?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SylwiaSim Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 Klimatyzacja jest cały czas chodzi. Nie przycisk wciskam i nic. A jak sprawdzić ten przycisk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DziadekJanek Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 (edited) Czy aby na pewno wciskasz odpowiedni przycisk? ( Zakładam,że masz manualną ?) Nie śmiej się bo akurat mnie to spotkało,wyobraź sobie moją minę w serwisie. Edited June 12, 2022 by DziadekJanek Dołączenie foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SylwiaSim Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 Tak wciskam dobry przycisk, wcześniej dało się wyłączyć norlanie. Mam klimatyzację automatyczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts