Grzaski Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Witam wszystkich. Sytuacja bardzo dziwna. Zona dzis do mnie zadzwonila jak bylem w aucie I po pierwsze ledwo slychac bylo dzwonek a po drugie jak odebralem to ledwo ja slyszalem. Dalem glosniej na max I ledwo slyszalem co mowi. Brzmialo to jakby glos dochodzil tylko z jednego glosniczka w desce z przodu. Rozlaczylem sie I ja zadzwonilem I bylo to samo. Nawet nie slyszalem sygnalu jak jej telefon dzwonil. Normalnie do tej pory wszystko bylo OK I kazdy telefon slyszalem idealnie I glosno przez wszystkie glosniki. Glosniki dzialaja OK, na moje ucho wszystkie przy wlaczonym radiu. Tylko przy telefonie sytuacja sie zmienia I to brzmi jakby dzialal tylko jeden maly glosniki wysokotonowy. Nie za bardzo wiem gdzie szukac problemu a wkurzajace to jest strasznie. Czy ktos sie spotkal z takim problemem? Sent from my NTH-NX9 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz_es Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Próbowałeś usunąć telefon z listy i sparować ponownie ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzaski Posted June 25, 2022 Author Share Posted June 25, 2022 Tak zrobilem I nic. Ale wlasnie chyba znalazlem problem. Moj sluch zdaje sie mnie zawodzi. Pobawilem sie faderem przy wlaczonym radiu I wychodzi na to ze gra tylko jeden glosnik z przodu, w lewych drzwiach. Wiec albo glosnik w prawych padl albo cos jest z kablami. Te male w desce chyba tez cykajaSent from my NTH-NX9 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts