dgi Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Cześć Gwarancja się skończyła, a muszę pojechać wymienić tarcze i klocki. Gdzie pojechać do serwisu w Warszawie, aby zrobili to na dobrych częściach (oryginały, z których jestem zadowolony) i jednocześnie nie zdarli ze mnie milionów? PS Nie znalazłem forum ani wątku o serwisach w Warszawie. Jeśli jest to będę wdzięczny za wskazówkę. Edited July 19, 2022 by dgi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackSet Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Ja kupiłem komplet na przód Brembo za 550 a wymiana w każdym Warszawie to max 200. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgi Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 Serwis zrobiłem w warsztacie https://serwis-japonskich.pl/ Faktycznie wymiana kosztowała nie więcej niż 200zł. Kupiłem tarcze Brembo i klocki TRW. Mogę śmiało polecić taki zestaw jak i warsztat. Wszystko (jak na pierwszy raz) zrobione jak należy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts