dinokajman Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Hej. Posiadam radio chyba daewoo którego wyświetlacz zanika i nic nie można odczytać. Chciałbym wymienić na jakieś lepsze do ok 500zł (jak da radę to z androidem). Nie bardzo wiem jak je wyjąć są filmiki ale z innymi modelami. Czy może ktoś podlinkować jak je zdemontować? Jakie radio polecacie za ok 500zł? Nissan Note e11 2011r dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NazgulXL Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Co to znaczy inny model ? W danej kieszeni wszystkie radia będzie się montować tak samo. Radio z wyświetlaczem, polecane, lepsze i za 500 zł ? Są takie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinokajman Posted August 10, 2022 Author Share Posted August 10, 2022 (edited) Dziękuję odpowiedź. Niestety nie znam się na tym pieniędzy nie mam zbyt wiele na ten moment więc zapytałem. Może ktoś doradzi co by tu kupić zamiast tego fabrycznego radia. Trzeba dużo dołożyć aby coś fajnego kupić? Edited August 10, 2022 by dinokajman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisilYE Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 W zasadzie każde 2 dinowe radio da radę zamontować. do 500 zł to raczej szału nie będzie . wszystko zależy jakie masz oczekiwania ,może jakaś używka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts