SebaaMax Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Mam kilka pytań związanych z klapami nawiewów. Po pierwsze - silniczek przy filtrze przeciwpyłkowym na zdjęciu prawidłowo jest założony? Znaki się schodzą do siebie. Pierwszy raz mam auto z dwustrefową klimą i moje, może dziwne pytanie - ustawiam oba pokrętła od klimy na 18 stopni i leci zimne zw wszystkich kratek, ale jak na lewym ustawię 18 a na prawym 25 to jest minimalna różnica w temperaturze wylotowej. Dopiero przestawienie prawego pokrętła na HI daje sporą różnicę. Czy to normalne? Z prawej strony auta, przy nogach pasażera jest silniczek. Czym on steruje? jak go powinno sie ustawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk_slawek Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Tu masz pozycję kiedy powinno dmuchać powietrzem zimnym lub gorącym. https://youtube.com/shorts/m0uO3pe3Dok?feature=share sk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts