kubol Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) Cześć, na 4 kamery w aucie nie działa jedna - ta najczęściej używana - tylna ? Powiedźcie, od czego zacząć? Jakaś standardowa procedura/usterka? Diagnostyka, zajrzeć do klapy, czy przewody się przecierają?? EDIT: okazało się, że oprócz kamery, nie działa też światło cofania i podświetlenie tablicy rej. O dziwo działa mikrostycznik w klamce.... Kable się przetarły czy co?? Edited August 24, 2022 by kubol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisilYE Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 W dniu 23.08.2022 o 13:33, kubol napisał: Kable się przetarły czy co?? Tak może być ,sprawdź przelotki w klapie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubol Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 Jak widać na zdjęciu - 6 kabli było połamanych, nawet nie przetartych - ale połamanych ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
calypso83 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Jak dla mnie to normalny widok ,u mnie było podobnie.Jeśli już tak się bawisz to warto oczyścić i zabezpieczyć miejsca na karoserii przy przelotkach bo widzę że ruda też tam się pojawiła 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubol Posted August 26, 2022 Author Share Posted August 26, 2022 2 godziny temu, calypso83 napisał: Jak dla mnie to normalny widok ,u mnie było podobnie.Jeśli już tak się bawisz to warto oczyścić i zabezpieczyć miejsca na karoserii przy przelotkach bo widzę że ruda też tam się pojawiła Już zrobione ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts