TheShady Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Witam mam tą micre na silniku 1.2 benzyna i od jakiegoś czasu jak się rozgrzeje silnik i jadę poza miastem od 60km/h nie rozpędza mi auto na piątym biegu obroty stoją a gaz do końca wciskam jak zredukuje do czwórki to dopiero mi rozpędza auto ale też ledwo co i jak na czwórce mam 80km/h wrzucę piątke to jak trzymam gaz do końca to tylko utrzymuje tą prędkość i się nie rozpędza i do tego dochodzi latanie takie dziwne kierownicy wibracje oraz na postoju na luzie potrafi mi zgasnąć silnik bo obroty same spadają , to wszystko dzieje się na rozgrzanym silniku . Ktoś wie czemu takie cuda sie dzieją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcintju Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Jakieś błędy? Czek świeci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marta1 Posted February 22, 2024 Share Posted February 22, 2024 Ja tak miałam gdy kończyło mi się sprzęgło, skontroluj sprzęgło bo przy tym są problemy z obrotami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts