DobryZGR Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Witam , mam pytanie do was czy przy zdejmowaniu/wymianie maglownicy trzeba zdejmować zawieszenie czy uda się ją wyjąć bokiem itd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil1986 Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 ja wyciągałem górą ale się namęczyłem najlepiej to popuścić sanki i na spokojnie wyciągnąć, jeżeli chodzi tobie o zawias to nie trzeba ściągać ale na pewno bez niego było by prościej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobryZGR Posted August 28, 2022 Author Share Posted August 28, 2022 2 godziny temu, Devil1986 napisał: ja wyciągałem górą ale się namęczyłem najlepiej to popuścić sanki i na spokojnie wyciągnąć, jeżeli chodzi tobie o zawias to nie trzeba ściągać ale na pewno bez niego było by prościej No o to mi chodziło noo nawet jak popuścić to i tak zazwyczaj się kończy że sanki latają a maglownica dopiero wyjdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts